top of page
Logotip DOMAT_barvni.png

NAŠE PODJETJE

"Profesionalen in zanesljiv partner pri izvedbi projektov!"

Domat je podjetje, ki se ukvarja s proizvodnjo in montažo jeklenih konstrukcij in njihovih delov. Smo ekipa kvalificiranih strokovnjakov, ki ima dolgoletne izkušnje in znanje o jeklenih konstrukcijah in njihovi proizvodnji.

 

Naš cilj je zagotavljanje kakovostnih in cenovno dostopnih rešitev za naše stranke. Zato smo zavezani k uporabi najnovejših tehnologij in najboljših materialov, kar zagotavlja, da so naše konstrukcije trpežne, stabilne in varne.

Naša proizvodnja jeklenih elementov obsega širok spekter izdelkov, kot so ograje, stopnice, dvoriščna vrata, nadstreški in mnogi drugi. Vse naše izdelke proizvajamo po najvišjih standardih.

Naše storitve vključujejo montažo jeklenih elementov, ki jih sami proizvedemo. Izvajamo tudi montažo posameznih delov kot podizvajalec. Imamo izkušene monterje, ki so specializirani za montažo jeklenih konstrukcij, kar zagotavlja, da so naše storitve hitre, učinkovite in kakovostne. Projekte izvajamo v skladu z željami naših naročnikov.

V podjetju Domat d.o.o. smo ponosni na naše izkušnje in strokovno znanje iz različnih področij, ki nam omogočajo, da v kratkem času konstruiramo, izdelamo, dobavimo in zmontiramo elemente različnih vrst. Če iščete zaupanja vrednega partnerja, potem smo mi prava izbira za vas!

Stainless Steel

AKTUALNO

Plazemski razrez pločevine

Plazemski razrez pločevine je bistveno ugodnejši od laserskega razreza in je izredno natančen ter kakovosten.
Razrez opravljamo s plazemskim rezalnikom MicroCut-P3001.20P, ki omogoča zelo natančno markiranje točk, linij in krivulj.  Pri plazemskem razrezu se zmanjšajo deformacije razrezanega materiala, poveča pa se življenjska doba razrezanega materiala.

Tehnične lastnosti:

Minimalna debelina rezanja: 2,0 mm

Maksimalna debelina rezanja: 35,0 mm

Širina obdelovalne mize: 2000 mm

Dolžina obdelovalne mize: 3000 mm

Toleranca rezanja rezanja: v skladu z standardom ISO 9013 (DIN 2310)

Zakaj izbrati Domat d.o.o.?
Ker vam nudimo tudi razrez manjših serij oziroma posameznih kosov po naročilu in se prilagajamo vašim željam in zahtevam. Zagotavljamo visoko kakovost razreza pločevine do 35mm.

plazma.jpeg

DOMAT EKIPA

Spoznaj nas!

WhatsAppova datoteka Slika, 2023-02-28 ob 20.37.49.jpg

Tomaž Dolinar

Direktor

WhatsAppova datoteka Slika, 2023-02-28 ob 20.39.13.jpg

Matej Dolinar

Prokurist

Preverjena kakovost!

Z namenom izpolnjevanja kakovosti varjenja in vzdrževanja skladnosti sestavnih delov konstrukcij in zagotavljanja predpisanih zahtev varjenja je naše podjetje pridobilo certifikate SIST EN 1090-3:2018 EXC1, SIST EN 1090-2:2018 EXC2 in SIST EN ISO 3834-5:2021. Glavni cilj je izboljševanje sistemov vodenja in konkurenčnost podjetja ter dvig kakovosti izdelkov. Naročnikom zagotavljamo izdelavo naročenih produktov v skladu z njihovimi naročili in atestiranimi materiali ter s tem zagotavljamo zadovoljstvo strank.

Podjetje Domat d.o.o. je v letu 2022pridobilo sofinanciranje upravičenih stroškov - Vavčer za certifikate kakovosti SIST EN 1090-2:2018, SIST EN 1090-3:2018 in SIST EN ISO 3834-3:2021. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj

Vizija & vrednote

Želimo si dolgoročnega poslovnega sodelovanja in zadovoljstva strank na podlagi kakovosti, funkcionalnosti, hitre odzivnosti in izpolnjenih zahtev naročnika.

Poslanstvo

Z vlaganjem v razvoj in znanje si prizadevamo pridobiti in motivirati sposobne sodelavce in graditi kulturo mednarodnega podjetja

WhatsApp Image 2023-03-28 at 12.05.08 (2).jpeg
bottom of page